skip to Main Content
+31(0)6 - 4869 7963 info@puurnatuurhoveniers.nl
Tuinen

Verschillende Tuin-stijlen

Als u weet welke stijl tuin u mooi vindt, dan kunt u een tuinontwerp laten maken dat precies op uw wensen aansluit. Puur.Natuur presenteert veel verschillende stijlen tuinen die wij aanleggen en onderhouden. Onze meest voorkomende stijlen zijn:

Belgische tuin
Dit is onze specialiteit. In Belgische tuinen kunnen wij ons geheel vinden; taxuswolken vormen de basis van de ‘basic style’ die wij ontwikkelen. Door de rustige aspecten die wij gebruiken is het resultaat dan ook daar: Strak, Eenvoudig en  Karakteristiek. Dit kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Modern
Een moderne tuin ziet er netjes en strak uit. Er worden vaak maar een paar verschillende planten of materialen gebruikt. Er is veel ruimte voor buiten leven, zoals koken, eten en relaxen.

Stadstuin
Een stadstuin is meestal klein. Er wordt daarom veel gewerkt met vijvers en spiegels om de ruimte groter te laten lijken. Verder vraagt een kleine tuin om creatieve oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan muurbegroeiing om een tuin er mooi groen uit te laten zien.

Engelse cottage
Een Engelse cottage tuin is een romantische tuin, vol met bloemen en kleur. In een Engels tuin worden vaak kronkelpaadjes, prieeltjes en verschillende zitjes gemaakt. Verder zijn kruiden en fruitbomen vast onderdeel van de tuinaanleg.

Klassiek
Een klassieke tuin heeft een gestructureerde en symetrische uitstraling. Puur.Natuur werkt veel met netjes geknipte hagen, bomen en grind of gebakken bestrating.

Romantische Tuin
Een Romantische Tuin is een tuin met een specifiek thema gericht op de romantiek: gezelligheid, warmte en een omarmde sfeer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sprookjestuin gericht op de liefde. Knusse terrassen met veel bloeiende planten zorgen dat de romantiek niet alleen aanwezig is maar ook doet ademen.

Puur.Natuur heeft geen ‘groene vingers’ maar een ‘groen hart

Back To Top