Skip to content
+31(0)6 - 4869 7963 info@puurnatuurhoveniers.nl
Onze Diensten

Tuinontwerp

Puur.Natuur creëert vernieuwende, creatieve en verrassende tuinen. Wij passen de nieuwste tuintrends toe en volgen de ontwikkelingen op tuingebied op de voet.

Onze eigen ontwerpen bieden een tuinplan dat past bij uw wensen als opdrachtgever. Wij helpen met vernieuwende, creatieve en verrassende oplossingen waarmee de juiste balans in sfeer, comfort en kwaliteit wordt behaald. Ook de lange termijn mogelijkheden worden meegenomen en dat is niet onbelangrijk voor het tuinonderhoud in de opvolgende jaren.

Tuinaanleg

Uw tuin is feitelijk een verlengstuk van uw woning. Laat een tuin aanleggen die past bij uw smaak en woning.

Voor de aanleg van tuinen beschikt Puur.Natuur over ervaren hoveniers met een passie voor groen. Als geen ander kennen wij de mogelijkheden van uw tuin uitnutten. Ook bij tuinrenovatie waar het gaat om herinrichting van specifieke delen van uw tuin of een volledige renovatie. Wij bieden u de tuinaanleg voor iedere nieuwe tuin.

Tuinonderhoud

Wanneer u wilt blijven genieten van een verzorgde tuin, is het onderhoud van essentieel belang. Werkzaamheden als snoeien, boomverzorging en onderhoud van uw gazon vragen om een professionele aanpak. Puur.Natuur onderhoudt uw tuin op een efficiënte en vakkundige manier zodat deze in een goede conditie blijft. Hierdoor kunt u het hele jaar door van uw tuin genieten, zonder dat u hier zelf tijd en energie in hoeft te steken!

Back To Top